Kundberättelser

Annelie Molin Eriksson - Nora
Innan behandlingen:  Värk och spänd i axlar och nacke, vaknade ofta med huvudvärk som ledde till migrän 2-3 ggr i veckan, har ätit Betablockare mot migrän i ca 1 år, det gjorde att anfallen minskade en aning. Har haft diskbråck 2 ggr, och efter det fick jag ofta ont i ländryggen, vilket gjorde att jag kunde inte stå långa stunder förrän ryggen kändes som den skulle gå av.

Efter behandlingen:  Har bara haft migrän ca 3ggr på 7 veckor, som släppte direkt med migrän medicinen, vilket ibland det inte gjorde alls. Jag har även slutat med Betablockerare och har någon gång känt att huvudvärk är på gång, då har det räckt att dricka vatten och det har gått över av sig själv, vilket det aldrig gjorde tidigare. Värken i axlar och nacke är som bortblåst. Jag kunde även stå en hel kväll på konsert utan att få det minsta ont i ländryggen. Känner även att jag har rakare hållning och är smidigare i kroppen. Tack Johanna Widehammar för mitt nya liv

Katarina Ling - Kristinehamn
Jag hade haft konstant huvudvärk i 3 år och upp till 5 migränanfall per vecka och varit inlagd på neuorologen och fått mediciner som skulle förebygga migrän, det jag fick ut av medicinerna var 10 kg i viktuppgång och hallucinationer och förvirring ! men  .. då hittade min man en annons om atlasprofilax och jag bokade direkt en tid  och på hemvägen efter behandlingen upptäckte jag att jag helt plötsligt kunde röra helt obehindrat på huvudet, de första 2 veckorna efter behandlingen var jag helt huvudvärkskfri och inga migränanfall.(Jag köpte en häst till istället för att som innan inte kunna rida längre och dessutom bytte jag motorcycykel till min dröm en sporthoj!) Sen kom det ca 1 migränanfall i veckan och som med tiden glesats ut så nu 1 år efter behandlingen har jag int ens en gång migrän 1 gång per månad !!! och dessutom går de över på några timmar mot tidigare tog det ett dygn och då kom oftast nästa anfall. Min äldste son han har blivit så enormt myckat bättre i hela kroppen , han har alltid haft problem med trög mage och t.o.m legat inne för ett tarmvred pga den hårda magen  nu går han på toa 3 ggr/dag och mår otroligt bra. Jag rekomenderar detta till alla jag träffar.

Johan Wiklander - Örebro
Jag har haft trubbel med ryggen under många år av mitt liv som ishockeyspelare. Hela jag har varit snedställd och jag har gått till naprapat allt oftare för att tillfälligt ta bort diverse låsningar och för att temporärt minska rotationen i höften. Säsongen 2011-2012 blev jag successivt sämre och sämre i ryggen och till sist fick jag akuta problem med en inklämd disk och blev sjukskriven och klarade inte av att spela. Med hjälp av AtlasPROfilax blev jag omedelbart uppsträckt och samtidigt avspänd i kroppshållningen, höften var inte längre roterad och den benlängdsskillnad jag alltid dragits med var helt borta. Nacken, som alltid varit stel, gick plötsligt att vrida på hur lätt som helst och ända ut i 90 grader på båda sidor. Hela jag var mer rörlig och mjuk i varenda led. När jag sedan bl.a. med hjälp av sträckbänk minskat trycket på disken ytterligare kunde jag snart vara tillbaka i spel och kroppen kändes väldigt bra. Jag märkte också att jag fått bättre balans och mer energi än tidigare och hur muskulaturen inte alls var så spänd som innan.

Kerstin Myrén - Östansjö
Jag hade ofta spänningshuvudvärk och mycket problem med domningar i armar och händer; dels nattetid då jag låg på sidan och vid klippning med sax och i arbete med armarna framåt (t.ex. i vävstolen). Efter AtlasPROfilaxen besväras jag ytterst sällan av huvudvärk och jag har inga domningar alls. Jag har också fått avsevärt bättre balans. Tidigare vrickade jag mig ofta och kände mig ostadig. Jag har också noterat förändringar i kroppshållningen till det bättre och den axel som hela tiden hängde ner är numera på samma nivå som den andra.

Lena Axelsson - Motala
Känner inte den trötthet i nacke och värk upp mot öronen som jag hade innan. Mina fotleder har slutat värka och jag kan nästan gå obehindrat i skogen. Vaknar kanske inte lika många gånger om natten.

Lilian Andersson - Örebro
Mjukare i nacke, kan vrida på huvudet längre uppåt och åt sidan och utan smärta. Ej värk i bakhuvud på morgonen. Bättre i axlarna. Slutat hos sjukgymnast efter 10 års behandling. Kan äntligen simma utan att få ont i nacken.

Simon Nurme - Örebro
Mitt problem var att jag hade ont och var stel i nacken. Drabbades av ett lättare migränanfall någon gång i månaden där jag blev tvungen att isolera mig i ett mörkt rum under en halv dag.

Det första jag märke direkt efter behandlingen var att jag blev lugn och kände mig mer harmonisk. Vidare när jag började röra på kroppen så märkte jag att jag hade blivit avsevärt mycket rörligare i nacken. Så här ett år efter behandlingen så har jag märkt att nacken är fortfarande rörlig, jag känner mig mer lugn som person samt att mina migränanfall förekommer mer sällan. När de kommer så är de av en mildare grad, så pass mycket att jag behöver bara ta det lugnt i runt en timme för att sedan vara aktiv igen.

Ingegerd Videgren -
Kunde stå på ett ben för första gången på ca 10 år. Balansen mycket bättre. Värken avtar allteftersom. Rakare i ryggen direkt utan skoinlägg. Trots en mycket intensiv sommar med flera flyttar, massor med jobb – bära, gå i trappor m.m. och nästan ingen fridag – trots detta så känner jag mig bara bättre och bättre!

Brittmarie Danielson - Kristinehamn
Min son Eric är nu 13 år. Han har alltid haft platta fötter och ”sneda fötter”. När han har gått så har han alltid gått på utsidan av foten. Han är en aktiv kille som spelar både tennis och innebandy. Men pga sina dåliga fötter så har han nästan alltid ont i hälsenorna. Det är smärtsamt och jobbigt för honom. Vi har genom läkare föreskrivits specialgjutna stödsulor åt honom, som han flyttar mellan sina skor. Trots detta har han ändå ofta haft ont i hälsenorna och fötterna. Pga detta kontaktade vi Widehammars. Samma dag vi var där så tog vi ur hans skoinlägg och han kände en omedelbar skillnad. Redan efter någon månad så hade han fått fotvalv under fötterna. Han är inte plattfot längre. Han har inte haft hälseneinflammation en enda gång sedan vi gjorde Atlaskorrigeringen och han är en lycklig grabb som nu kan springa utan besvär, och slipper flytta sulor mellan skorna.

Eric behövde även nya glasögon, på inrådan av Johanna (W) och Magnus (W) så avvaktade vi ett halvår med bytet av glasögon och nu har det visat sig att hans syn har förbättrats. Vi fick ”backa” på skärpan på de nya glasögonen. Hans spänningshuvudvärk har blivit bättre även den.

Anna Arvidson - Kumla
Problem innan behandlingen:

Fibromyalgi, utmattningsdepression. Väldiga besvär av värk i ländrygg, knän och höfter. Ätit starka smärtstillande mediciner som Tiparol och Citodon. Även haft morfinplåster.

Såhär mår jag nu 2013-05-20:

Det första jag märkte var att jag kände mig rakare, att jag går med ”hela foten” i marken. Min hållning är mycket rakare och min balans är jättebra. Mina besvär från ländryggen är nästan helt borta. Äter endast Alvedon vid värk idag. Jag kan sitta i bil och flygstol eller på buss i timmar utan att behöva skruva på mig p.g.a. värk från höfter, knän och rygg. Jag kan dansa utan att få ont i höfterna. Kliva i och ur bil är inga problem längre. Mitt liv har blivit betydligt bättre sedan jag var på AtlasPROfilax. Det är en befrielse att slippa ha så mycket ont. Tack! Tack! Tack!

Oj! Glömde ju berätta att jag i flera år ätit medicin mot depression. Dessa har jag nu varit utan sedan i slutet av dec och jag mår toppen. Känner mig lugn och harmonisk.

Gun Lindberg - Stora Mellösa
Problem innan behandlingen:

Artros, ständig värk i ländryggen, mest på höger sida. Stel i nacken och ont i axlarna – mest höger. Svårt att sova p.g.a. ryggvärk. Trötthet p.g.a. dålig sömn och värk. Svårt att gå, kan bara ta kortare promenader på jämn mark.

Såhär mår jag nu 2013-08-22:

Sover bättre, flera sammanhängande timmar per natt. Inte lika ont i ryggen som tidigare men fortfarande svag. Hoppas kunna bygga upp den genom träning. Jag är rörligare i axlar och nacken. Det bästa är att jag har mycket bättre balans och kan gå långa promenader i skogen med mina hundar. Tack!

Gunilla Nyberg Korner -Korskrogen
I slutet av aug 2013 var jag till Magnus Widehammar på AtlasPROfilax. Det jag märker är att värken i knäna har försvunnit, och de är inte svullna längre.  Jag är mjukare i höfterna och framförallt höger höft har blivit bra. Nu kan jag sitta i skräddarställning utan att det värker i höfterna.

Från att ha varit en som alltid snubblar och ramlar i skogen känner jag mig nu helt stadig när jag är ute med min hund. Jag är också mjukare i axlarna och har inte haft någon spänningshuvudvärk sedan jag fick behandlingen.

Eije Korner - Korskrogen
Innan behandlingen:

En gammal skada i höger axel förvärrades och efter många år med värk opererades jag och fick en halvprotes insatt.

Detta blev inte riktigt bra utan har de senaste fem åren fått tilltagande värk. Har provat ”allt”, sjukgymnastik, vattengymnastik, akupunktur, massage etc. utan några större förbättringar. När jag dessutom skadade min bicepsmuskel blev problemen ännu värre och jag har tagit maxdos av värktabletter dagligen i flera år.

Efter behandlingen:

Kunde väl aldrig tro att en justering av atlaskotan skulle förbättra min värk i axel och överarm.

Den 11 juni 2013 kom jag till Magnus Widehammar på AtlasPROfilax. Värken i axel och överarm försvann omedelbart och jag kände mig också mjukare och lättare i hela kroppen. Sov hela natten för första gången på flera år och detta helt utan värkmedicin. Dagen efter hade jag massor med energi och jobbade i trädgården hela dagen utan att ha ont. Helt fantastiskt!

Denna sommar har jag kunnat göra många saker som tidigare varit i stort sett omöjliga. Den enda värk jag har haft har varit träningsvärk som går över när jag vilar. Intaget av värkmediciner ha minskat drastiskt och många vänner och bekanta har kommenterat att jag ser glad och harmonisk ut numera.

Dessutom har min smått förtvinade bicepsmuskel fått liv igen och blivit större.

Pernilla Svensson - Lindesberg
Efter många turer fram och tillbaka så bestämde jag mig för att kontakta Widehammar Atlasprofilax och det var det bästa jag har gjort.

Fram till den dagen så levde jag på värktabletter och hade kronisk huvudvärk. Jag hade ont i knän, rygg,nacke och levde med ständig värk i kroppen. Har två diskbråck sen tidigare i nacken som ställer till en del problem. Min balans var inte den bästa, att stå på ett ben var inte tänkbart och att cykla till jobbet var alltid en chansning. Sov aldrig en hel natt vaknade av värk och behövde röra mig, kunde heller aldrig sitta långa stunder i bil innan det var dax att byta ställning. Humöret och tålamodet var inte det bästa.

Idag 2 månader senare så har jag slutat med alla värktabletter, jag har sovit hela nätter sen dag ett, jag somnar när jag lägger huvudet på kudden och vaknar på morgonen helt utvilad, oftast före klockan. Kan stå på ett ben och har inga problem att ta cykeln. Jag kan ligga på hårt underlag utan att det drar och värker någonstans i kroppen.

När jag kom till min behandling hade jag fruktansvärd huvudvärk och min högsta önskan var att med sikt kunna bli av med den eller i alla fall lätta på den. Men till mina stora lättnad så började min huvudvärk släppa redan innan jag hinner lämna rummet, den lättnaden går inte att beskriva tårarna var ett faktum och det var glädje tårar!!! Från den dagen har ett helt nytt liv börjat när jag inte längre har den smärtan och värken i kroppen. Har dock mina diskbråck kvar men kan göra så mycket mer nu innan nacken börjar säga ifrån och då räcker det med att bara lugna ner sig och vila en stund blir inte liggande i flera dagar som tidigare.

Jag hade även med mig min 12 åriga son som spelar hockey fem dagar i veckan. Han lider av migrän och har det 3-4 ggr/månad. Han har ätit förebyggande mediciner morgon och kväll för att inte ha det oftare, men har ändå fått migrän. Men efter behandlingen så har han inte haft ett enda migränanfall och har slutat med sina förebyggande mediciner.

Jag och Noah rekommenderar  alla som har värk i kroppen att göra det här, vuxna som barn.

Mvh En en glad och smärtfri Pernilla :)

Klara Eklund - Stora Mellösa
Innan behandlingen:

Jag hade huvudvärk i flera år, hela dagarna hade jag spänningshuvudvärk och sen på kvällarna blev det mer som blixthuvudvärk och ingenting hjälpte. Jag hade även problem med yrsel, ibland var jag så yr att jag gick in i dörrar och väggar.

Jag var på vårdcentralen många gånger för att få hjälp med problemen men dom hittade inga fel. Jag gick även flera gånger till en kiropraktor, det hjälpte för stunden men sen kom det tillbaka igen. Sen blev jag tipsad om att gå till Widehammar Atlasprofilax av min mormor och av min mamma som båda varit där och dom vart väldigt nöjda! Så jag gjorde också det.

Efter behandlingen, såhär mår jag nu (2013-11-14):

Direkt när behandlingen var klar så kände jag mig genast mycket rakare i kroppen, jag kände mig faktiskt längre och mer stabil. Det har gått ett par månader sedan jag gjorde behandlingen nu och jag har inte haft huvudvärk en enda gång sedan dess!  Yrseln är också helt borta. Jag rekommenderar starkt att göra denna behandling! Även till andra unga.

Med Vänliga Hälsningar

Gunilla Hallsbo - Örebro
Innan behandlingen:

Fibromyalgi med värk i nacke, axlar, knän, höfter, ryggont, stel i leder och muskler. Har svårt att sitta på huk. Att vrida huvudet tar emot åt vänster och åt höger. Krokig hållning, Har svårt att komma i badkaret och svårt att böja mig framåt. Har svårt att sova, har ofta migrän. Yrsel, högt blodtryck, trötthet. Känner ingen ork att göra något.

Tre månader efter behandlingen; såhär mår jag nu (2014-01-15):

Efter att jag fått min behandling kände jag förändring på en gång. Blev pigg, muskelvärken försvann i axlar och nacke jag och kunde vrida till vänster och höger utan problem. Idag kan jag böja mig framåt med händerna i golvet utan problem och kan stå på knä. Lite migrän, men inte så mycket, har minskat. Ingen yrsel, ingen trötthet som förut. Mår jättebra. Känner mig starkare både psykiskt och fysiskt. Min hållning blev bättre. Tycker jag fått ett annat liv efter detta. Pånyttfödd igen. Tack! Är er evigt tacksam. Tack Johanna och kram från en nöjd patient.

Ildiko Herlinger - Kumla
Innan behandlingen:

Huvudvärk, migrän, synbortfall, varierande syn, nackstelhet, ömhet, värk, axel stelhet, ömhet, ryggbesvär i bröstrygg och ländrygg samt höftproblem. Knäont och problem med foten. Yrsel, domningar i fingrar och arm.

Tre månader efter behandlingen; såhär mår jag nu (2014-01-29):

Största skillnaden idag är att min nacke är så mycket bättre. Jag är mer rörlig och huvudvärken som orsakats av nacken är borta. Ryggen är bättre och ömhet i en nackkota är borta. Det finns en del att jobba på i ryggen och axlarna, men det är träning som behövs. Karaktären på värken har ändrat sig till det bättre. Tack för hjälpen!

Päivi Björk - Örebro
Innan behandlingen:

Värk, domningar, stelhet, balansproblem. Värk och stelhet i nacke, axlar rygg och nedåt. Domningar på utsidan av vänster lår. Svårt att gå i trappor p.g.a. värk i knän. Dålig balans. Kunde falla utan orsak. Dålig känsel i fötterna det sista halvåret. Händerna kunde domna utan anledning. Magen har krånglat – ont och oregelbunden tömning. Har haft svårt att sitta det sista halvåret på grund av en ”spjutspetsvärk” i svanskotan.

Tre månader efter behandlingen; såhär mår jag nu (2014-03-12):

Idag mår jag mycket bra! Har varit förkyld för första gången på 6-8 år. Har förut fått förkylningsvärk i leder, nacke och huvud. Jag har nu kunnat hosta utan att lungorna gör ont. Det har varit spännande. I övrigt går läkningen i kroppen mycket bra. Jag kan röra mig obehindrat och har ingen värk! Väntar på värmen så jag kan gå barfota. Jag ska prova på att cykla nu när balansen är så bra. Jag tränar kondition och balans varje dag. Jag klarar av att gå i trappor, fast jag tycket det är jobbigt för  att jag kommer ihåg hur det har varit men det är bara att träna så ska det nog gå bra. Jag kan sitta! Svanskotan börjar läka. Massören jag går hos är mycket bra – tack för tipset. Magen fungerar utmärkt! I övrigt är livet just nu mycket spännande. Jag finner nya saker jag kan göra nu när kroppen mår så bra. Ni ska ha tusen tack! Med varma kramhälsningar  / Päivi

P.S. Idag har jag klarat av att ligga på knä och rensa rabatter. D.S.

Daniel Andersson - Saxdalen
Hej

Måste bara få tacka för att jag har kunnat köra en säsong helt utan ryggproblem för första gången på många år! Vi har precis kört klart världscupens alla deltävlingar och jag slutade på en total 7:e plats. Lyckades även ta mig upp på en tredje plats i proffstävlingen Velocity Challenge i Kanada i början på den här månaden vilket är min första pallplats i karriären, internationellt sett.

Jag har även vunnit Svenska cupen och kommit tvåa i SM i Idre för ett par veckor sedan.

Inför nästa säsong är jag rankad åtta i världen enligt FIS punktsystem.

Jag har inte haft något återfall av migrän än, vilket känns bra. Tänker inte alls på ryggen varje dag utan allt går av sig själv, utan smärta eller låsningar.

Och sedan, bara för att jag inte trodde dig, när jag beställde nya linser och gjorde en ny synundersökning förra månaden så nog f_n så hade synen blivit bättre oxo.

Nu ska vi köra en sommar med barmarksträning så får vi se vad jag kan göra till nästa år.

Med vänlig hälsning

Daniel Andersson, Ski Team Sweden Speedski

Pia Bode - Örebro
Innan behandlingen:

Ont i ländrygg. Låsning i ljumsken efter att ha suttit en stund. Kan ej gå rakt och sträcka ut benet den första stunden när jag reser mig. Kan ej stå vid ex diskbänken mer än ca 5 min. Värker i ländryggen. Kan inte sträcka ut vänster ben helt i sängen, värker ovanpå låret.

Läget nu 2014-05-14:

Låsningen i ljumsken och värken i låret är borta. Inte lika ont i ryggen när jag går ur sängen eller när jag kliver ur bilen efter nästan en timmes bilfärd till arbetet. Fortfarande värk i ländryggen när jag står vid vår låga diskbänk mer än ca 5 min och vid dammsugning. Jag STÅR dock numera och arbetar hela dagarna vid ett höj/sänkbart bord och det funkar bra! Blir inte trött i ryggen. Känner mig i stort sett bättre i ryggen och ljumsken.

Harriet Karlsson - Hasselfors
Innan behandlingen:

Värk i nacke och axlar, spänningshuvudvärk, migrän. Ont i vänster höft/ben. Migrän varannan vecka. Värk – smärta i vänster skulderblad. Yrsel, värk i käklederna. Illamående.

Såhär mår jag nu 2014-04-23:

Värk i nacke/axlar kommer och går, men värken avtar snabbare nu.

Har inte haft någon spänningshuvudvärk eller migrän på en månad nu – helt otroligt; jag vågar inte tro att det är sant! Smärtan i vänster höft/ben har ändrat karaktär, är lite mindre nu. Smärtan i skulderbladet kommer och går, men är inte lika ihållande längre.

Yrseln, illamåendet och värken i käklederna är inget problem längre! Sammanfattningsvis så mår jag bättre och bättre, om än med små steg så känns det bara positivt. Ett stort TACK för all hjälp!!

Irene Wickman - Köping
(Här kommer min berättelse och jag har nya aha upplevelser varje dag. Jag känner mig som 25 år och ingenting är omöjligt längre. Jag har gått ner 6 kg pga ändrad kost samt träning. Det går inte att förklara hur bra jag mår nu. TACK! <3)

Jag hade ont i nacken konstant i nästan 30 år och alla doktorer sa att det var musklerna. Försökte att inte äta värktabletter utan gick och lade mig när det var som värst. Allt blev värre när jag i februari 2014 fick en baklucka i huvudet. Men inga fel på röntgen mm. Kunde inte lyfta något. Kiropraktorbesök i det oändliga gjorde mig bättre tills jag fick höra om detta. Var väldigt skeptisk och trodde inte alls på att det skulle hjälpa mig.

Kom till Johanna i augusti 2014 och hon säger att kotan är i obalans. Jag tittar på henne och frågar om hon tror att det kommer att hjälpa. Ja visst säger hon med glad röst och jag börjar nästa gråta av glädje. Hon börjar massera med maskinen och jag tror att hon värmer upp. På några minuter var det klart och jag stod redan då med hela foten på golvet och jag kunde röra huvudet fram och tillbaka utan att det gjorde ont. Nu kan du åka hem och bära tungt sa Johanna….

Jag satt och vred på huvudet hela vägen hem. Detta var en måndag och på lördagen åkte jag och handlade 11 fulla kassar med mat. Jag grät på vägen hem. Efter några dagar så var jag tvungen att göra ett par kullerbyttor i sängen då jag inte kunnat göra det förut för att det snurrat så mycket i huvudet. Jag kan göra allt just nu. Handla, gå på vattengympa, bära grejor mm.

Detta är fantastiskt! Jag har fått ett nytt liv!

Tack snälla Johanna! <3

Irene Algulin - Örebro
Innan behandlingen:

Svårt att slappna av i nacke. Tungt huvud, väldigt spända nackmuskler.

Sneda axlar – kläderna hängde snett på kroppen.

Tidvis ont i vä knä.

Satt snett på cykeln, hur jag än försökte räta upp mig.

Sneda höfter.

Tre månader efter behandlingen:

Helt raka höfter

Rakare rygg och axlar – kläderna hänger alltid rakt.

Sitter rakt på cykeln.

Har lättare för att slappna av i nacken – känner mig också mera rörlig.

(Tidvis ont i vä knä)

Katja Sörman - Örebro
Före behandling med AtlasPROfilax:

Huvudvärk ofta

Spänd i käke, axlar och nacke

Ätit huvudvärkstabletter 4-5 dagar i veckan i ett halvårs tid

Två månader efter behandlingen:

Jag mår jättebra! Efter behandlingen har jag knappt haft någon huvudvärk alls!

Christina Forss - Askersund
Besvär före behandlingen:

Ständig värk i nacken och ner i ryggen. Höft- och knäbesvär i höger sida. Höftprotes våren 2013. Svårighet att vrida huvudet. Trött. Mkt traftig värk efter exempelvis dammsugning.

Status tre månader efter behandlingen:

Värken försvann direkt, helt underbart. Kan vrida huvudet. Rakare kroppshållning. Får inte längre kraftigare värk/smärta då jag gör sånt som tidigare utlöste det. Är mycket piggare. Har dock besvär med höger knä, artros och höger fot. MEN i nacke/rygg har jag ingen värk.

Sabina Ehn - Köping
Besvär före behandlingen:

2015 började med huvudvärk, kronisk smärta i nacken, axel och skulderblad höger sida. Nervpåverkan, stickningar arm, fingrar, skakningar. Fick kramper så benen hoppade. Åkte till akuten 5 ggr. Klarade inte av att sköta mig själv hemma. Klarade inte att jobba, köra bil. Psykiskt och fysiskt sämre. Visste ju inte vad det var!

Det här har hänt (rapport 15 sep 2015)

Jag blev bättre direkt!

Kunde vrida på huvudet åt bägge hållen.

Huvudvärken försvann.

Skakningar, krampanfallen, yrsel och synen bättre!

Tränade redan 2 dagar efter, joggade, gym lätta vikter.

Har fått mitt liv tillbaks!! Har lite ont i nacken ibland, men massage hjälper. Känner att jag blir starkare både fysiskt och psykiskt. Har inte börjat jobba än. Den här resan att ha så ont och att inte kunnat jobba och träna och att inte klara mig själv, inte kunna köra bil och behövt min mamma boende hos mig…

Läkaren gav mig mer och mer morfin. Fick en magnetröntgen som visade kotförskjutningar, men han sa att det bara var att leva med och att det var åldersförslitningar.

Jag hade aldrig stått ut med att leva med den här smärtan och att inte klara mig själv, så jag är så glad och tacksam för att du har hjälpt mig. Guld värd!

Åsa Gustafsson - Kumla
Före behandlingen:

Roterat bäcken höger. Ont vänster höft, bäcken, ländrygg. Ont bröstrygg, vänster axel, nacken. Dålig hållning. Jobbigt att sträcka upp ryggen.

Såhär mår jag nu (nov 2015):

Är kraftigt förbättrad på alla krämpor som var innan behandlingen. Märkte ordentlig förbättring tidigt efter behandlingen. Jag har vissa problem/ömma ställen fortfarande men det är absolut inte lika ihållande som innan. Då och då går jag och får massage. Jag är mycket nöjd med resultatet av behandlingen!!

Renate Wendt - Örebro
Besvär före behandlingen:

Vä fot främre trampdyna ont, använder skoinlägg. Hö höft känns sned. Domningar i händer. Stel nacke och axlar. Tinnitus.

Såhär mår jag nu (jan 2016):

Det mest fantastiska var att gå hem ca 5 km hem efter behandlingen, utan skoinlägg och att inte ha ont! Har inte använt inläggen sedan dess (3 mån sedan behandlingen nu). Går barfota. Höfterna känns (nästan) lika, har en bättre kroppshållning. Har inte heller haft några domningar i händerna. Känner mig starkare i fingrarna. Tinnitusen kvarstår.

Anna Öfverström - Lindesberg
Besvär före behandlingen:

Mycket problem med huvudvärk och migrän, kan ha migrän ca 3 ggr per vecka. Ont i nacke, axlar samt i ländryggen. Ländryggen p ga tidigare diskbråck. Domningar ut i armarna och övre delen av ryggen. Svårt att stå på hela fötterna, står gärna på utsidan av fötterna.

Såhär mår jag nu (jan 2016):

Jag har märkt en avsevärd förbättring av huvudvärk/migrän. Har migrän ungefär en gång/månad och huvudvärk någon enstaka gång. Upplever större rörlighet i nacken och armarna och har idag inga problem med stickningar/domningar. Står bättre på fötterna.

Hans Jarmander - Kumla
Sjukdomar och fysiska problem innan behandlingen:

Smärtor i bröstryggen

Svårighet att vända mig i sängen

Stark smärta vid nysningar

Molande värk efter en stunds promenad

Mina sista yrkesverksamma år var jag halvt sjukskriven p.g.a. mina ryggbesvär. Jag tog värktabletter till natten för att kunna sova.

Såhär mår jag nu, tre månader efter AtlasPROfilax-besöket:

Smärtorna i bröstryggen har minskat betydligt. Jag tar inga värktabletter till natten och kan vända mig ganska obehindrat. Kan gå längre promenader utan att den molande värken kommer. Mycket mindre smärta vid nysningar. Jag tycker att jag har rakare hållning.

Anna-Lena Molin - Gyttorp
Sjukdomar och fysiska problem innan behandlingen:

Stel nacke, domningar och kyla i händer. Värk i axel och skulderblad vid överansträngning. Huvudvärk. Trötthet. Öm i ett knä. Låsning i ryggslutet.

Såhär mår jag nu, tre månader efter AtlasPROfilax-besöket:

Nacken mycket mjukare. Ryggen rakare och orkar stå längre utan värk i axlar och skulderblad. Piggare och sällan huvudvärk. Låsningen i ryggslutet är borta och jag kan böja mig fram utan problem. Sover bättre. Inga domningar eller kyla i händerna. Orkar ta ut stegen vid promenader. Har under tiden fått ca 6 behandlingar akupunktur och mår nu väldigt bra. Tack för ett nytt liv!